Opties

Afmeting

De kaarten worden aangeboden in de volgende maten: 298 x 208 mm, 398 x 298 mm, 498 x 398 mm en 698 x 498 mm. Door deze afmetingen passen de kaarten gemakkelijk in lijsten.

Gravure

De kaarten worden op 2 verschillende manieren gegraveerd.

  • Bij lijngraveren worden de straten en sporen als een dunne lijn in het hout gebrand waarbij de sporen iets dieper zijn gebrand. Het water wordt als laatste uitgesneden.
  • Met vlakgraveren wordt er een cirkel weg gegraveerd met uitzondering van de straten. De straten blijven zichtbaar in de normale houtkleur. Vervolgens worden de sporen van treinen en trams in het hout lijn gegraveerd. Het water wordt uitgesneden.

Omlijsting

Zonder lijst: De Woody Map wordt geleverd met een hangsysteem en een standaard. Hierdoor kan de kaart worden opgehangen of worden neergezet. Het hangsysteem is aan de achterzijde van de kaart gemonteerd. Normaal leveren wij dezelfde kleur standaard als de kaart, mocht je een andere kleur standaard willen laat het ons weten als opmerking bij je bestelling.

Met lijst: De Woody Map wordt inclusief lijst geleverd. Deze kaarten hebben geen houten hangsysteem aan de achterkant en worden zonder standaard geleverd.

Heb je een eigen lijst? Geef dit aan bij de bestelnotities. Wij zorgen er dan voor dat we een Woody Map zonder hangsysteem leveren. Op deze manier past de kaart in jouw eigen lijst.

WoodyMaps ♥ Opties

Straat

Op de Woody Map zijn autowegen en straten van steden zichtbaar als dunne lijnen.

WoodyMaps ♥ Opties

Spoor

Omdat de sporen van treinen en trams iets dieper in het hout worden gebrand, zijn deze mooi zichtbaar op de Woody Map.

WoodyMaps ♥ Opties

Water

Aanwezige meren, sloten, grachten of rivieren zijn zichtbaar op de Woody Map omdat deze geheel worden uitgesneden. Op de plek van bruggen blijven de straten met elkaar verbonden.

Social